Gäddsafari med Dragsö Camping

Datum: Torsdag 29 jun 2017 - torsdag 10 aug 2017 Visa karta

Följ med på en spännande fisketur i Karlskrona skärgård!

Vi åker ut med våra robusta Master-båtar och givetvis ingår lån av flytväst. Har du egen utrustning? Ta med den! Det går också bra att hyra kvalitativ utrustning på plats. Våra rutinerade guider håller i evenemanget och åker dit gammelgäddan lurar…

Vi gör en tävling av kvällen där varje båt är ett lag. Den båt som fångar den längsta gäddan, fotograferar densamma och återutsätter fisken blir gäddsafarits vinnare. Vi åker i ett gemensamt led med båtarna ut i skärgården och fiskar på guidernas angivna områden. Efter halva turen samlas vi för att stämma av fiskelyckan innan vi åker vidare till ett nytt fiskeområde. Ta gärna med fikakorgen!

När vi återkommer till Dragsö mot kvällen utser guiderna kvällens vinnarteam.

Gäddsafari passar för hela familjen!

Show more

Tillfällen

Datum Tid Plats    
3 Aug
Torsdag 3 aug 2017 17:00 - 20:00 Dragsö camping
10 Aug
Torsdag 10 aug 2017 17:00 - 20:00 Dragsö camping

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    0455- 153 54
  • E-post
  • Webbsida
  • Prisinformation
    SEK.250:- per person + eventuell hyra av fiskeutrustning. Detta är ett populärt evenemang och förhandsbokning krävs. Max 40 platser!
Vandrarhem

Dragsö Camping och Stugby

Avstånd: 9 meter
Dragsö Camping & Stugby är en strandnära anläggning i Blekinges skärgård, bara 3 kilometer utanför Karlskrona. Här formar du själv din lediga tid och är hjärtligt välkommen oavsett om du kommer med husvagn, husbil, tält eller vill bo i stuga.
Hotell

Scandic Karlskrona

Avstånd: 1,4 km
Hotell Scandic Karlskrona öppnade den 15 mars 2010. Hotellet har ett centralt läge vid vattnet på Karlskronas största ö Trossö. Från hotellet har du nära till allt som denna hamnstad har att erbjuda. Spännande aktiviteter, kulturella sevärdheter och annat kul för hela familjen ligger bara ett stenkast från hotellet.
Hotell

Clarion Collection Hotel Carlscrona

Avstånd: 1,6 km
På Clarion Collection Hotel Carlscrona bor du i en mysig miljö inspirerad av Karlskrona stad och dess spännande historia. Hotellet är präglat av ett personligt bemötande och en varm känsla av att komma hem.