Pingstkyrkans Second Hand Karlskrona

Adress: Gullbernavägen 4, 371 47 Karlskrona Visa karta

Adress: Gullbernavägen 4, 371 47 Karlskrona

Tar emot prylar, möbler och kläder och omvandlar det till bistånd i katastrofområden ute i stora vida världen, men också till socialt arbete i Karlskrona.

 

Avkastningen av försäljningen går till olika biståndsprojekt runt om i världen om du handlar i någon av de second hand-butiker som stödjer PMU.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 2,1 km
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Camping

Dragsö Camping och Stugby

Avstånd: 2,2 km
Dragsö Camping & Stugby är en strandnära anläggning i Blekinges skärgård, bara 3 kilometer utanför Karlskrona. Här formar du själv din lediga tid och är hjärtligt välkommen oavsett om du kommer med husvagn, husbil, tält eller vill bo i stuga.
B & B

Skärva Herrgård - vid havet

Avstånd: 2,8 km
Välkommen att bo i en magiskt vacker 1700-tals herrgård med utsikt över Blekinge skärgård. Herrgården som ligger vackert inbäddad i grönska, mitt i Skärva naturreservat, används flitigt av gäster vid konferenser, evenemang, bröllop och privata fester.
Build: 2021-05-16 12:11:41, Host: online3core19, DB: , Controller: Todo, Action: showdetails