Nöjeskompaniet

Område: Ronneby
Kategori: Evenemang
Datum: Lördag 17 mar 2018

Var med och fira, Nöjeskompaniet fyller 20 år! Jubileumsföreställningen – Äntligen på väg – är en musikalisk resa i humorns tecken.

Du tas med på en 20 år långa resa tillsammans med Nöjeskompaniet där vi får ta del utav dråpligheter och anekdoter både bakom och framför kulisserna. Ni får träffa våra mest klassiska figurer men fokus ligger på det vi gillar allra mest – nämligen musiken – eller som vi brukar säga: “När vi och förhoppningsvis publiken, mår som bäst, är när komik och musik möts i ett och samma nummer.”En helkväll med middag och föreställning i två akter med en paus.
Passa även på och njut av de vackra omgivningarna och då inte minst den ljuvliga Brunnsparken som omger hotellet. Ta en promenad och besök de vackra trädgårdarna.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
17 Mar
Lördag 17 mar 2018 21:00 - 23:00 Blekinge Convention Center

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0) 0457-750 00
Telefonnummer (Bokning)
+46 (0) 0457-750 00
E-post
info@ronnebybrunn.se

Länkar

Hotell

Cafe Mandeltårtan B&B /Villa Flora Viola

Avstånd: 244 meter
Villa FloraViola har anor från 1800-talet och ligger i den vackra Brunnsparken i Ronneby. Äventyrsbadet Brunnsbadet ligger alldeles intill och i Brunnsparken kan du beundra den japanska trädgården.
Vandrarhem

Tjärö hotell och vandrarhem

Avstånd: 15,2 km
Tjärö – pärla mellan himmel och hav. Mitt i Blekinges skärgård, ett pärlband av orörda öar, hittar Du Tjärö. Hela ön är bevarad i 17-1800 talsmiljö och det känns som att komma rakt in i en saga av Astrid Lindgren. Välkommen till oss på Tjärö!
B & B

Göholms Bed and Breakfast

Avstånd: 5,9 km
Välkommen till det goda livet på landet - nära naturen och historien. Ett boende i herrgårdsmiljö i Inspektorsbostaden, Göholms gods. Promenadavstånd genom lövskogen till strandängar och badvikar. Incheckning kl 16:00 eller efter överenskommelse.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 17 mar 2018 21:00 - 23:00 @ Blekinge Convention Center
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter