Konsert - Zara Larsson

Område: Karlskrona
Arena/Plats: Stortorget Karlskrona
Kategori: Evenemang, Festivaler, Konsert & Musik
Datum: Lördag 4 aug 2018

Zara Larsson - vald till Årets Artist på både Grammis 2017 och P3 Guld, kommer till Karlskrona Skärgårdsfest och uppträder på stora scenen på Stortorget!

Den svenska världsstjärnan Zara Larsson gör en av endast fyra exklusiva och efterlängtade spelningar på just Karlskrona skärgårdsfest! Lördagen den 4 augusti intar Zara Larsson scenen på Stortorget.

Popdrottningen Zara Larsson - Hon är Sveriges största musikexport som just nu håller på att erövra världen. Hennes hitlåt ”Lush Life” har streamats overkliga 600 miljoner gånger bara på Spotify och 19 år gammal har hon redan vunnit alla priser en kan drömma om. Under 2018 släpper hon nytt material.

- När vi började prata med Zaras bokningsbolag om att få till ett stopp i Karlskrona så kändes det först som en utopi, säger Robin Åkerman, projektledare för Karlskrona Skärgårdsfest. Förutom att Zara är Sveriges största artist är hon dessutom en fantastisk förebild. Vi hade inte kunnat få ett bättre startskott!
Biljetterna släpps fredagen den 15/12.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
4 Aug
Lördag 4 aug 2018 21:00 Stortorget Karlskrona

Länkar

Hotell

First Hotel JA

Avstånd: 174 meter
First Hotel Ja i Karlskrona är ett fyrstjärnigt hotell bekvämt placerat i centrala Karlskrona Hotellet ligger mitt i centrum med närhet till allt du behöver precis runt hörnet. Shopping, barer, bio, gym och restauranger. Välkommen till nya First Hotel Ja i Karlskrona.
Hotell

First Hotel Statt Karlskrona

Avstånd: 100 meter
First Hotel Statt i Karlskrona är ett av Sveriges finaste sekelskifteshotell och är idealiskt för konferenser, möten och evenemang. Hotellet ligger i hjärtat av Karlskrona med allt du behöver rätt runt hörnet.
Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 407 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 4 aug 2018 21:00 - 21:00 @ Stortorget Karlskrona
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter