Nu börjar det likna jul - Wizex

Område: Karlskrona
Kategori: Evenemang, Konsert & Musik
Datum: Lördag 2 dec 2017

Wizex välkomnar er till en julshow som verkligen lever upp till ordet ”Julshow”. Det blir en fullsmockad julkalender med 24 färgsprakande överraskningar.

Med en skön mix av gammalt och nytt, humor och skönsång blir detta den perfekta avkopplingen ni förtjänar i julstressen. Sätt er ner i stolen och låt julen strömma över er när ridån går upp.
Mer jul än så här blir det inte!

- När vi i Wizex för ca 2 år sedan bestämde oss för att sätta upp en scenshow för sittande publik, kändes det som ett sjumilakliv och en riktig utmaning. Vi som spelat till dans i över 40år ! Efter succén med föreställningen ”I Folkparkens Tjänst” var det inte längre någon tvekan om att en ny Wizex-era hade påbörjats och att en uppföljare i form av en Julshow helt enkelt var ett måste.

Plats: Konserthusteatern
Pris: 360 kr

Biljetter säljs på www.nortic.se eller hos Turistbyrån i Karlskrona.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
2 Dec
Lördag 2 dec 2017 19:00 - 22:00 Karlskrona Konserthusteater

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 455 30 34 90

Länkar

Hotell

Scandic Karlskrona

Avstånd: 443 meter
Hotell Scandic Karlskrona öppnade den 15 mars 2010. Hotellet har ett centralt läge vid vattnet på Karlskronas största ö Trossö. Från hotellet har du nära till allt som denna hamnstad har att erbjuda. Spännande aktiviteter, kulturella sevärdheter och annat kul för hela familjen ligger bara ett stenkast från hotellet.
Hotell

First Hotel Statt Karlskrona

Avstånd: 165 meter
First Hotel Statt i Karlskrona är ett av Sveriges finaste sekelskifteshotell och är idealiskt för konferenser, möten och evenemang. Hotellet ligger i hjärtat av Karlskrona med allt du behöver rätt runt hörnet.
Hotell

Arkipelag Hotel

Avstånd: 626 meter
3-stjärnigt boende – 5-stjärnig omtanke På vårt 3-stjärniga och rökfria hotell bor du bekvämt; vi har satsat på modernt, rent och skönt boende, snarare än lyx och prål. Och vi månar om dig genom vänlig och engagerad service.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 2 dec 2017 19:00 - 22:00 @ Karlskrona Konserthusteater
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter