Östersjöfestivalen - Smakfesten

Område: Karlshamn
Arena/Plats: Näsviken
Kategori: Barn & Familj, Festivaler, Marknad
Datum: Torsdag 18 jul 2019 - lördag 20 jul 2019

Matfestival i Näsviken under Östersjöfestivalen.

Smakfesten hittar du precis vid havet i Karlshamn torsdag-lördag vecka 29. En härlig mötesplats för matälskare fylld av smakupplevelser, matinspiration och underhållning till den goda maten. En matfestival som genomsyras av kvalité, genuinitet och kärlek till maten och miljön. Smaka, njut, upplev och köp med dig en bit hem av den fantastiska småskaliga matkulturen som finns i Blekinge.

Det blir matmarknad med lokalt producerade delikatesser och matutställare från Litauen. Utvalda foodtrucks som serverar streetfood med klass och kändiskockar som underhåller. Allt för matälskaren i dagarna tre. Njut av underhållning, god mat och gott häng precis vid havet.

I hjärtat av Smakfesten ligger Friends & Flavors där du kan avnjuta din måltid med god dryck från lokala bryggerier och vinimportörer. Friends & Flavors är Karlshamns Golfkrog i samarbete med utvalda partners. Här serveras öl från lokala bryggerier, vin från lokala vinimportörer. Öl och vinprovning hela helgen. Prata öl och vin med kunnig personal. Gott om sittplatser i mysig miljö, även utomhus och i det gröna.

Några av Smakfestens gäster i år är Leif Mannerström, Peter Wahlbeck, Lisa Lemke, Patrik Trydefelt, Thomas Deutgen, Marco Baudone, Jan Hedh, Ulf Dahlman med flera.

För mer information, se länk nedan.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
18 Jul
Torsdag 18 jul 2019 Näsviken
19 Jul
Fredag 19 jul 2019 Näsviken
20 Jul
Lördag 20 jul 2019 Näsviken

Länkar

Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 3,5 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 573 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Hotell

Eriksberg Vilt & Natur

Avstånd: 8,5 km
Eriksberg Vilt & Natur erbjuder en mycket exklusiv anläggning där de vilda djuren och naturen går som en röd tråd genom inredningen. Inom naturområdet, som är ett av norra Europas största vilthägn, erbjuder vi avskilt boende för er som söker andra upplevelser än ett vanligt hotell.

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter