Eriksbergs Mästerkock

Område: Karlshamn
Arena/Plats: Eriksberg
Kategori: Övriga
Datum: Lördag 22 apr 2017

Följ i Mästerkockarnas fotspår mitt bland det vilda.

Boka in Eriksbergs Mästerkock den 22 april 2017 och upplev en del av de moment som deltagarna i den populära tv-succén fick vara med om när de spelade in ett program på Eriksberg. Sveriges tuffaste matjury finns dock inte på plats, däremot Eriksbergs kockar som grillar vilda delikatesser som serveras till lunch utomhus. Precis som i programmet ingår även en guidad rundtur.

Under eftermiddagen kan ni koppla av i relaxavdelningen med utsikt över Savannen där de vilda djuren brukar gå och beta. Därefter är det dags för en vinprovning med tilltugg, och ni får ta del av några av de viner som finns i Eriksbergs vinkällare. Under kvällen serveras en tvårätters middag i Eriksbergs restaurang Havsörnen, som är anpassad för mindre sällskap med höga förväntningar kring upplevelser av både mat och dryck. Här är det oväntade en förväntning.

Program:
10.30: Samling med fika.
11.00: Guidad tur i safariparken.
12.00: Tillbaka på gården.
12.30-14.00: Grillning och lunch.
14.00-18.00: Egentid med tillgång till relaxavdelningen.
18.00: Vinprovning med tilltugg.
19.00: Middag.

Pris från 3 135 kr/person med del i dubbelrum. I priset ingår fika, guidad rundtur, grillmeny, tillgång till relaxavdelning, vinprovning med tilltugg, middag, logi en natt i Dammvillan och frukostbuffé. Dryck tillkommer.

Ni kan även boka genom att ringa 0454-56 43 30 eller sända e-post till reception@eriksberg.se och även boka till ytterligare en hotellövernattning så att ni ankommer redan på fredagen. Kontakta Eriksberg för mer information.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
22 Apr
Lördag 22 apr 2017 10:30 - 00:00 Eriksberg

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 454-56 43 30
E-post
reception@eriksberg.se

Länkar

Camping

Kolleviks Camping/Camping

Avstånd: 7,3 km
På Kolleviks Camping finns 125 campingtomter, varav 95 med el. Här finns också några Quickstop. Anläggningen ligger 3 km sydost om Karlshamns centrum, mitt i Blekinge och med dess vackra skärgård på nära avstånd.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 8,8 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Hotell

Eriksberg Vilt & Natur

Avstånd: 4 meter
Eriksberg Vilt & Natur erbjuder en mycket exklusiv anläggning där de vilda djuren och naturen går som en röd tråd genom inredningen. Inom naturområdet, som är ett av norra Europas största vilthägn, erbjuder vi avskilt boende för er som söker andra upplevelser än ett vanligt hotell.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 22 apr 2017 10:30 - 00:00 @ Eriksberg
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter