Östersjöfestivalen - 2XU Island Challenge

Område: Karlshamn
Arena/Plats: Eriksberg
Kategori: Sport, Evenemang
Datum: Lördag 22 jul 2017

Swimruntävling mellan Eriksberg Vilt & Natur och Östra Piren.

Lördagen den 22 juli (under Östersjöfestivalen) går en utmanande swimruntävling av stapeln i Karlshamn. Det utlovas korta explosiva etapper mellan hav och land. Utmana dig själv i denna tuffa konditionstävling!

Tävlingen startar på Eriksberg Vilt & Natur. Den första löpsträckan går genom vilthägnet för att sedan fortsätta stegvis mellan öar, kobbar, skär och fastland. Därefter ska man ta sig in mot Karlshamns stad för målgång. Sista löpsträckan går på Kastellets murar innan man simmar in mot piren.

En swimruntävling innefattar en kombination av löpning och simning. Tävlingen är till för alla, både nybörjaren och den erfarna swimrun-deltagaren. Den totala sträckan för tävlingen är ca 22 km och består av totalt 26 simsträckor och 25 löpsträckor. Detta gör tävlingen unik, en vanlig tävling brukar ha betydligt färre löp- och simsträckor.
Klasserna i tävlingen består av tvåmannalag i herr, dam och mix.

Mer information (anmälan mm) kommer i vår.

Kontakt: Maria Larsson, tel 0707-82 93 85

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
22 Jul
Lördag 22 jul 2017 10:00 - 00:00 Eriksberg

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 707-82 93 85
Camping

Kolleviks Camping/Camping

Avstånd: 7,3 km
På Kolleviks Camping finns 125 campingtomter, varav 95 med el. Här finns också några Quickstop. Anläggningen ligger 3 km sydost om Karlshamns centrum, mitt i Blekinge och med dess vackra skärgård på nära avstånd.
Hotell

Eriksberg Vilt & Natur

Avstånd: 4 meter
Eriksberg Vilt & Natur erbjuder en mycket exklusiv anläggning där de vilda djuren och naturen går som en röd tråd genom inredningen. Inom naturområdet, som är ett av norra Europas största vilthägn, erbjuder vi avskilt boende för er som söker andra upplevelser än ett vanligt hotell.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 8,8 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 22 jul 2017 10:00 - 00:00 @ Eriksberg
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter