Ångestpodden - Det du inte lär dig på Handels!

Område: Karlshamn
Arena/Plats: Karlshamns Stadsteater
Kategori: Föredrag

Föreläsning på Stadsteatern.

I samverkan med Karlshamns kommun hålls premiären av Ida Höckerstrand och Sofie Hallbergs nya föreläsning "Det du inte lär dig på Handels" i Karlshamn den 11 oktober. Föreläsningen är en del av satsningarna under nationella psykiatriveckan.

Såhär beskriver de själva föreläsningen:
Som 17-åringar ville en av oss bli plastikkirurg och den andra kände mest hur vi inte passade in i ramen som fanns i den lilla hemstaden Karlshamn. I ”Det du inte lär dig på Handels” berättar vi om hur vi gjort business på vår egen ångest och om skillnaderna mellan att driva företag som kvinna istället för som man. Hur vågar man prata om det som ingen annan vågat prata om tidigare? Vad händer när man säger till alla att man ska ut på ”föreläsningsturné” utan ett enda inbokat datum och har vi en av Sveriges största poddar för att vi haft tur? En håll-käften-föreläsning innehållandes både skryt, motgångar och ärlighet.

I januari 2015 bestämde sig Ida och Sofie för att starta Ångestpodden där de varje vecka tar upp ämnen kring psykisk ohälsa. I dagsläget har podden 300 000 lyssningar varje månad. De har blivit nominerade till flera priser och bla. även gjort en webbtv-serie tillsammans med SVT.

Föreläsningen är gratis.

Länkar

Villkor

Prisinformation
Gratis
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 3,2 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 547 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 7,1 km
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan man koppla av på riktigt, mitt i Karlshamns naturreservat med härlig utsikt över Långasjön. Här ligger vår camping & stugby, med ett stort urval av boendealternativ med olika standard.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 11 okt 2017 18:30 - 20:00 @ Karlshamns Stadsteater
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter