Richard Söderberg är gaytenor

Område: Karlshamn
Arena/Plats: Karlshamns Stadsteater
Kategori: Konsert & Musik, Teater & Nöje
Datum: Fredag 16 feb 2018

Föreställning på Stadsteatern.

Med en kombination av svärta och glimt i ögat kommer operasångaren Rickard Söderberg att lotsa publiken genom en scenshow med allt från opera och musikal till pop och schlager. Han förknippas idag i hög grad med sitt brinnande samhällsengagemang - hör honom berätta personligt om bakgrunden till några av sina mest omtalade debattinlägg.

"När jag vadar mig genom homofobdynga låtsas jag ibland att jag är superhjälten Gaytenor. Hans superkraft är sång, och hans hemliga vapen snällhet. Så nu sätter jag på mej hans fladdrande cape och drar på turné" säger Rickard Söderberg.

Biljetter finns via evenemangslänk nedan, Lundins Bokhandel, Coop Forum Karlshamn, Karlshamns Turistcenter samt spelkvällen från kl 18.00 i kassan.

Priser: 200 kr/vuxen, 160 kr/vuxen scenpass, 180 kr/pensionär, 140 kr/pensionär scenpass, 79 kr/ungdomar t.o.m. 25 år, 50 kr/ungdom scenpass

För gruppbiljetter kontakta Sören Fohlström tel 0454-32 92 13, mobil 0761-81 88 76 alt e-post fohlstrom@gmail.com.

Speltid: 1 tim och 15 min. Ej paus.

Medverkande: Rickard Söderberg, Johan Reis - klaverinstrument och Hanna Remle - blåsinstrument

Tillgänglighet: anpassad för personer med rörelsenedsättning. Stadsteatern har rullstolsramp, handikapptoalett, handikapplatser och hörslingor. Ledsagare går gratis. Meddela kassan om du har rullstol eller permobil.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
16 Feb
Fredag 16 feb 2018 19:00 Karlshamns Stadsteater

Länkar

Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 3,2 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 7,1 km
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan man koppla av på riktigt, mitt i Karlshamns naturreservat med härlig utsikt över Långasjön. Här ligger vår camping & stugby, med ett stort urval av boendealternativ med olika standard.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 547 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 16 feb 2018 19:00 - 19:00 @ Karlshamns Stadsteater
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter