Hannah Svensson Kvartett med Filip Jers

Område: Karlshamn
Arena/Plats: NetPort Science Park
Kategori: Konsert & Musik

Jazzkonsert på Netport Science Park.

Hannah Svensson presenteras klockrent genom att citera en recension i BLT av Lasse Fagerberg:
”Hannah Svensson har på relativt kort tid sjungit sig in i den svenska eliten bland jazzsångerskor. Hon framför både gamla jazzklassiker och nyare material med samma varma intensitet, närhet, innerlighet och självklarhet i rösten. Frasering och tajming är strålande och hon levererar sprudlande scatsång som om hon aldrig gjort annat!”.
Virtuose munspelaren Filip Jers har tagit upp stafettpinnen efter Toots Thielemans och Jan Johansson. Han är en mästare på sitt instrument och i hans musik smälter jazz och svensk folkmusik samman i en skön förening.
Filip Jers Quartet har blivit mycket uppmärksammad och utsågs 2014 till Europas bästa grupp i EBU Jazz Competition. Med sig denna afton har Hannah och Filip några av landets främsta jazzmusiker, Ewan Svensson gitarr, Mattias Grönroos bas och Cornelia Nilsson trummor.

Entré: 180 kr, medlem 130 kr, studerande 50 kr och skolungdom fritt
Köp biljett via evenemangslänk nedan. Överblivna biljetter säljs vid entrén.
Restaurangen öppnar kl 18.00. Bordsbokning på tel 0454-164 40 (vardagar 09.00-15.00).

Länkar

Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 533 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 7,6 km
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan man koppla av på riktigt, mitt i Karlshamns naturreservat med härlig utsikt över Långasjön. Här ligger vår camping & stugby, med ett stort urval av boendealternativ med olika standard.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 3,5 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 23 sep 2017 20:00 - 20:00 @ NetPort Science Park
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter