Solist-pristurné med Sebastian Stevensson & vänner

Område: Karlshamn
Arena/Plats: Lokstallarna
Kategori: Konsert & Musik
Datum: Söndag 26 nov 2017

Sebastian Stevensson stannar till i Karlshamn under sin vinnarturnén runt om Sverige.

En solofagottist med imponerande utbildning och diger soloerfarenhet trots sina unga år. En spikrakt glänsande karriär med ett av de mer ovanliga instrumenten i solistvärlden.

Mathias Kjöller - klarinettvirtuos, framträder internationellt och är synnerligen aktiv som kammarmusiker. Han har också musicerat med ”vår” pianosolist Marianna Shirinyan, känd i Karlshamn från aprilkonserten tidigare i år.
Asuka Nakamura från Nagoya i Japan, studerade piano för Staffan Scheja. Hon har bl.a. vunnit ”Jetong-medaljen” vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm – ett sällan utdelat hedersbetyg. Turnerar internationellt som solist och ackompanjatör.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Nov
Söndag 26 nov 2017 18:00 Lokstallarna
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 1,9 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 6,1 km
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan man koppla av på riktigt, mitt i Karlshamns naturreservat med härlig utsikt över Långasjön. Här ligger vår camping & stugby, med ett stort urval av boendealternativ med olika standard.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 1,1 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 26 nov 2017 18:00 - 18:00 @ Lokstallarna
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter