Mårten Nylén - Nyckeln till resultat

Område: Karlshamn
Arena/Plats: Väggasalen
Kategori: Föredrag

Föreläsning i Väggasalen.

Mårten Nylén - känd från TV-succéerna Biggest Loser, Ninja Warrior och som kändisarnas favorit-tränare, ger sig under 2017 ut på en föreläsningsturné genom Sverige med sin nya föreläsning "Nyckeln till Resultat".

Föreläsningen kommer att ge åhörarna massor med inspiration, motivation, kunskap och verktygen till hur man skapar resultat på bästa sätt. Fokus i föreläsningen ligger på metod, balans och målsättningar. Föreläsningen är till för alla, oavsett hur vältränad man är eller aldrig tränat förut.

Biljett kostar 170 kr och finns att köpa via biljettlänk nedan.

Dörrarna öppnas kl 18.00 och föreläsningen startar kl 18.30.

Länkar

Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 3,7 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 7,6 km
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan man koppla av på riktigt, mitt i Karlshamns naturreservat med härlig utsikt över Långasjön. Här ligger vår camping & stugby, med ett stort urval av boendealternativ med olika standard.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 907 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 19 okt 2017 18:00 - 18:00 @ Väggasalen
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter