Kärlekens outgrundliga vägar

Område: Karlshamn
Kategori: Teater & Nöje

Föreställning i Lokstallarna.

Maria Arnadottir berättar om både påhittade och sanna berättelser, skrönor och kåserier om Kärleken. Vi börjar i landet, där det finns en Lustgård i vilken Kärleken blir till på jorden. Vi möter både Gud och Ormen och blir vittne till hur de första människorna drivs på flykt på grund av Kärleken. Sedan kommer vi in på Shakespeare. Sedan hör vi en sann historia som tar sin början 1917. Föreställningen avslutas med en isländsk historia som ställer frågan om huruvida Kärleken kan bli så stark så att den kan sträcka sig över gränsen mellan liv och död.

Medverkande: Maria Arnadottir

Tillgänglighet: Lokalen är anpassad för personer med rörelsenedsättning. Lokstallarna har handikapptoalett, handikapplatser men ej hörslingor. Ledsagare går gratis.

Länkar

Villkor

Prisinformation
Biljetter finns att köpa via länk nedan, Lundins Bokhandel, Coop Forum, Karlshamns Turistbyrå samt speldagen från kl 18.00 i kassan. Pris: vuxen 200 kr, scenpass 160 kr. Pensionär 180 kr, scenpass 140 kr. Ungdom t.o.m. 25 år 70 kr, scenpass 50 kr. För gruppbiljetter ring Sören Fohlström telefon 0454-32 92 13, mobil 0761-81 88 76 alt epost fohlstrom@gmail.com Speltid: 1,5 timme inkl. 20 min paus.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 1,9 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 1,1 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 6,1 km
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan man koppla av på riktigt, mitt i Karlshamns naturreservat med härlig utsikt över Långasjön. Här ligger vår camping & stugby, med ett stort urval av boendealternativ med olika standard.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 26 okt 2017 19:00 - 19:00 @ Lokstallarna
  • Sön 5 nov 2017 15:00 - 15:00 @ Hällaryd F d Kommunalhus
  • Tis 7 nov 2017 19:00 - 19:00 @ Ihrestugan
  • Ons 8 nov 2017 19:00 - 19:00 @ Mörrums Folkets Hus och Park
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter