Pugh Rogefeldt - obs nytt datum!

Område: Karlshamn
Arena/Plats: Karlshamns Stadsteater
Kategori: Konsert & Musik
Datum: Lördag 27 jan 2018

Konsert på Stadsteatern.

Pugh Rogefeldt med band kommer till Karlshamn den 27 januari.
Pugh debuterade med det grammisvinnande albumet Ja, dä ä dä 1969, vilket var banbrytande då det var ett av de första rockalbumen på svenska. Skivan spelades in tillsammans med Jojje Wadenius och Janne "Loffe" Carlsson. Flera framgångsrika album följde på 1970-talet. 1978 tävlade han i Melodifestivalen med låten "Nattmara", som slutade på tredje plats. 1990 bildade han rockbandet Grymlings vilka utgav två kommersiellt mycket framgångsrika album, det första innehållandes Rogefeldts hitlåt "Mitt bästa för dig”. Efter ett uppehåll från musiken återvände han 1999 med countryalbumet Maraton. 2008 återförandes han med Wadenius och Carlsson på albumet Vinn hjärta vinn.
2012 medverkade han i TV-programmet, Så mycket bättre, och 2013 utkom hans självbiografi; 73: Från Stora gatan 51 till Hog Farm.

Bandet består av Pugh Rogefeldt (gitarr & sång), Hasse Tholin (bas) och Micke Lyander (trummor).

Konserttid ca 90 min (ingen paus).

Pris: 350 kr

Biljetter finns att köpa på Karlshamns Turistbyrå, Karlskrona Turistbyrå, Sölvesborgs Turistbyrå, Ronneby Bibliotek, First Hotel Carlshamn och via biljettlänk nedan.
---------------------------------------------------------------------------
OBS! Ni som har bokat biljett till den 28 oktober 2017 (som blev inställd pga av sjukdom) - er biljett gäller till det nya datumet 27 januari 2018.
Har ni inte möjlighet att gå detta datum och vill få biljetten återköpt, kontakta då Nortic på kundsupport@nortic.se alt. tel 0455-61 97 00.

Arr: Enduo AB

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
27 Jan
Lördag 27 jan 2018 19:30 - 21:00 Karlshamns Stadsteater

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 454-812 03 (Karlshamns Turistbyrå)

Länkar

Camping

Långasjönäs Camping & Stugby

Avstånd: 7,1 km
Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan man koppla av på riktigt, mitt i Karlshamns naturreservat med härlig utsikt över Långasjön. Här ligger vår camping & stugby, med ett stort urval av boendealternativ med olika standard.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 3,2 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen, bara hundra meter från Europavägen.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 547 meter
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 27 jan 2018 19:30 - 21:00 @ Karlshamns Stadsteater
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter